Una vintena d’alcaldes de Polònia visiten la Garrotxa per descobrir com conviuen el model turístic amb el Parc Natural

Una vintena d’alcaldes de Polònia visiten fins dimecres la demarcació de Girona per conèixer el nostre model turístic gironí. Avui han visitat Santa Pau, per veure com combina l’activitat turística dins un parc natural com el de la Zona Volcànica de la Garrotxa. Les jornades han estat organitzades per la patronal FOEG.


La Gran Polònia és el bressol nascut en època medieval de l’actual Polònia, i les seves característiques geogràfiques s’assemblen a les de l’interior de la demarcació de Girona. Per aquest motiu, una vintena d’alcaldes de la zona s’han desplaçat aquests dies fins a Catalunya per conèixer de més a prop el model turístic que es segueix a la Garrotxa, el Gironès i el Pla de l’Estany, per tal de veure possibles línies de treball futur al seu país.

La jornada es centra avui a com combina la Garrotxa el desenvolupament del turisme en un espai que conviu amb un parc natural com el de la zona volcànica. Després la visita ha seguit al Càmping Lava, un dels millors exemples per veure com poden desenvolupar-se les iniciatives privades en aquest àmbit turístic.

Les jornades han estat organitzades per la patronal de la Federació d’Organitzacions Empresarials de Girona per segona vegada.