Una quinzena de joves europeus participen en un projecte Erasmus a la Garrotxa de formació pel canvi social comunitari

Aquests dies el Mas Franch de Sant Feliu de Pallerols acull joves de tot Europa que participen en un projecte Erasmus per formar agents de transformació comunitària. El curs els facilita eines per buscar un canvi social a nivell europeu.


Una quinzena de joves procedents d’11 països de la comunitat Europea participen al projecte titulat “Formació per a joves agents de canvi”. L’objectiu és donar eines i estratègies sistèmiques a persones amb potencial de treballar en llocs de responsabilitat social i/o ecològica.

Els alumnes són joves molt actius en els seus països d’origen i compromesos en la transformació social. Durant la seva estada de 10 dies a la Garrotxa, que acaba divendres, estan treballant específicament amb temes de no violència, planificació estratègica, organitzacions fractals, disseny ecosocial i pensament sistemàtic.

El projecte està liderat per dues societats cooperatives catalanes amb seu a la Garrotxa. Per una banda Resiliència de Sant Joan les Fonts i per l’altre Mas Franch de Sant Feliu de Pallerols. El curs compta amb l’ajut i la tutela del programa europeu Erasmus+.

x