Esquerra i la CUP critiquen que la Diputació de Girona no tregui a concurs la plaça de director del Patronat de Turisme

Al darrer ple de la Diputació de Girona, celebrat ahir, els grups d’Esquerra i la CUP van criticar que l’equip de govern no tregui a concurs públic la plaça de director del Patronat de Turisme. El càrrec l’ocupa Ramon Ramos des de fa cinc anys. En el ple, la Diputació també va aprovar una moció de suport als ajuntaments catalans investigats per l’Audiència Nacional.


Després que, al començar el seu mandat, Pere Vila assegurés que el nou govern de la Diputació trauria a concurs les places d’alts càrrecs de tots els organismes autònoms i dels ens dependents de la corporació, aquest dimarts Esquerra i la CUP van aprofitar el torn de precs i preguntes del ple per qüestionar la plaça de director del Patronat de Turisme, i que actualment correspon a Ramon Ramos. El president de la Diputació de Girona, Pere Vila, va defensar que Ramon Ramos segueixi sent el director del Patronat, ja que es tracta d’un organisme constituït com una societat mercantil que no depèn directament de la Diputació.

En el Ple també es va aprovar donar suport als ajuntaments catalans investigats per l’Audiència Nacional, així com al dret a decidir de la ciutadania. La moció, presentada conjuntament per la CUP, Esquerra i Independents La Selva, es va aprovar amb el suport de 23 diputats i les abstencions dels 3 membres del PSC.