L’Escola Oficial d’Idiomes celebra les Primeres Jornades Culturals a Olot

L’Escola Oficial d’Idiomes d’Olot organitza aquests dies les primeres jornades culturals del centre amb la voluntat de contribuir a la diversitat cultural que ofereix la ciutat. Es tracta d’una sèrie d’actes en anglès, francès i alemany que se celebren al Casal Marià d’Olot, totalment gratuïts i oberts a tothom. Se celebren fins aquest dijous.

Aquests dies el Casal Marià d’Olot està acollint les Primeres Jornades Culturals de l’Escola Oficial d’Idiomes, compostes per diversos actes. Ahir i avui s’estan organitzant conferències ofertes en anglès, a les 5, a 1/4 i 5 de 7 i 1/4 i 5 de 8 de la tarda. S’hi poden escoltar conferenciants de tot el món amb una gran varietat d’accents. Les conferències són gratuïtes i obertes a tothom. Avui acabaran amb un concert de música celta.

Amb aquesta iniciativa, l’Escola Oficial d’Idiomes ha volgut contribuir a l’oferta cultural de la ciutat. Demà l’anglès deixarà pas al francès i l’alemany. A les 5 de la tarda s’hi farà un taller de música en alemany, a càrrec de Robert Faltus, i a les 7 se’n farà un altre en francès.

L’Escola Oficial d’Idiomes d’Olot compta actualment amb uns 350 alumnes. Imparteix anglès de primer a cinquè fins al nivell C1 i francès i alemany de primer a tercer fins a B1. De cares al curs vinent incorporarà una novetat, i és que les inscripcions es faran via online. És previst que el període de preinscripcions s’obri a principis de setembre.

x