El ‘Pros i Contres’ entrevista a Pepe Soto, el veí de Castellfollit de la Roca que està construint el seu propi catamarà

Pepe Soto, el veí de Castellfollit de la Roca que està construint el seu propi catamarà, té previst acabar-lo en menys d’un mes. En Pepe ha obert les portes d’OLOT TELEVISIÓi avui podran veure l’entrevista que li fa Albert Brosa al programa ‘Pros i Contres‘. El protagonista d’avui té previst emprendre un viatge en solitari que el portarà a creuar tot l’Atlàntic fins a San Blas, just davant de la costa de Panamà. El viatge començarà molt aviat i avui Pepe Soto explica tots els detalls d’un projecte que va a contrarellotge degut al seu delicat estat de salut.

En Pepe té 60 anys. Des dels 22 anys tenia la idea de construir un vaixell per navegar a alta mar. És a dir, que s’ha passat 40 anys de la seva vida perseguint aquest somni. Tot plegat va fer un gir. Va ser quan li van diagnosticar la quarta recaiguda d’un càncer al sistema limfàtic quan va prendre la decisió d’accelerar l’objectiu. Des de fa un any en Pepe va decidir deixar el tractament i posar-se a treballar en la construcció del catamarà. D’aquí a poques setmanes salparà per creuar l’Atlàntic fins a San Blas.


Notícies relacionades:
– El catamarà de Pepe Soto podria sortir de Castellfollit i arribar al mar en menys d’un mes
– La campanya de micromecenatge per ajudar a Pepe Soto a construir un catamarà finalitza amb 12.165 euros recollits
– El projecte de micromecenatge pel catamarà que construeix Pepe Soto a Castellfollit ja supera els 11.000 euros recollits