El Saló Internacional Alimentària acollirà a partir de dilluns les novetats de les principals empreses garrotxines del sector

El Saló Internacional Alimentària tornarà a obrir les seves portes dilluns al Recinte Gran Via de Barcelona i servirà d’aparador de les novetats de les principals empreses del sector a la Garrotxa. La garrotxina Noel Alimentària, quarta empresa espanyola d’elaborats carnis, amb important presència al mercat exterior, reforçarà l’estratègia d’adequació de l’embotit tradicional als nous hàbits dels consumidors, amb el llançament de la gamma Veggie, una selecció d’embotits sense carn dirigida principalment a no vegetarians. A l’espai que Noel tindrà a l’exposició Innoval del Saló Alimentària, la companyia també presentarà dues novetats més: la tecnologia E-close, sistema que permet obrir i tancar reiteradament els envasos sense perdre la frescor del producte; i el Pernil All Natural, un serrà curat només amb sal del Mediterrani durant 12 mesos sense nitrits, nitrats ni gluten.
La cooperativa la Fageda de Santa Pau també serà al Saló Alimentària. Hi presentarà un nou iogurts sense lactosa i dos més desnatats edulcorats amb stevia. La Fageda també hi presentarà el nou packaging de iogurts, després de 23 anys de comercialitzant el producte, i hi aportarà un espai de ‘showcooking’, tastets i animació.