La Unió Esportiva Olot repetirà el 2×1 en entrades per a socis davant l’Hospitalet diumenge

La Unió Esportiva Olot juga aquest diumenge a les 5 de la tarda contra l’Hospitalet a l’Estadi Municipal. El partit, que serà una vertadera final, pot marcar un abans i un després, i l’equip garrotxí l’afronta amb un bon estat anímic.


El desig de guanyar de l’Olot és immens, i ho han demostrat en els darrers partits. Però malgrat l’esforç i el sofriment, els resultats no han pogut acompanyar. Ara, només queden quatre partits, comptant el de diumenge contra l’Hospitalet. L’equip del Barcelonès marca on és la salvació directa, i una victòria pot ser una gran injecció de moral. L’equip afronta el matx ben preparat i l’empat de la setmana passada no desanima els jugadors.

Si bé en les darreres jornades, els resultats dels rivals directes no han acompanyat: les sorpreses es veuran fins a finals de temporada, però l’equip només ha de pensar en els seus propis resultats. Per l’alineació, Castillejo tindrà a tots els jugadors disponibles, si no hi ha cap contratemps, i com sempre, aplicarà al peu de la lletra la meritocràcia: qui millor hagi estat durant la setmana, serà que sortirà d’inici al terreny de joc.

 

Notícies relacionades:
– La Unió Esportiva Olot empata a Sant Adrià davant del filial del RCD Espanyol i segueix en la lluita per salvar la categoria (1-1)
– La Pobla de Mafumet empata en el 93′ i deixa molt tocada la Unió Esportiva Olot, que queda en descens directe una jornada més (1-1)
– La Unió Esportiva Olot cau golejada a Cornellà i s’endú una dolorosa ‘maneta’ (5-0)