El Centre d’Iniciatives Turístiques recull els 50 anys d’història de l’entitat en un llibre titulat ‘L’empremta de la societat civil’

El llibre titulat ‘L’empremta de la societat civil’ recull el mig segle d’història del Centre d’Iniciatives Turístiques, una de les entitats que més anys porta dinamitzant la ciutat socialment i cultural, a través dels diversos actes que organitza anualment. El seu autor és David Coromina, expert en fires, comerç i turisme, director de projectes i relacions externes de la Cambra de Comerç de Girona i membre de la junta directiva del CIT. Aquest és tercer llibre de Coromina, que aquest divendres ha estat al plató de Les Notícies. L’autor ha explicat que ‘L’empremta de la societat civil’ s’estructura en quatre parts que recullen la història del CIT, l’àmbum de fotografies, els records dels seus cinc presidents i un repàs per les persones que hi han deixat empremta.

Coromina ha explicat que el llibre li ha portat dos anys de treball i recull d’un fons documental “molt voluminós” a causa dels 50 anys d’història de l’entitat olotina. ‘L’empremta de la societat civil’ es presenta aquest divendres a les 8 del vespre al Casal Marià, en el que és l’acte central de l’aniversari.