L’Institut Montsacopa d’Olot celebra Sant Jordi amb un recital de poesia

Un any més, per Sant Jordi, l’Institut Montsacopa d’Olot ha celebrat la diada amb un recital de poesia, enguany d’obres d’escriptors i poetes el cognom dels quals comença per la lletra efa. El recital ha tingut lloc aquest divendres al migdia a la Sala El Torín d’Olot. L’objectiu és completar l’abecedari al ritme d’un recital per any. Enguany, en la seva sisena edició, els poetes escollits han estat León Felipe, Gabriel Ferrater, J.V. Foix, Robert Frost i Gloria Fuentes. Els alumnes de batxillerat han anat recitant, al llarg del migdia, algunes de les seves obres més destacades. Enguany, a més, els alumnes del batxillerat en francès, el Batxibac, s’hi han afegit, tot recitant les faules de l’escriptor francès Jean de la Fontaine.