Neus Verdaguer i Sílvia Pagès presenten el llibre ‘Si no hi ha demà’ a Olot i Sant Joan les Fonts

Aquest divendres a les 8 del vespre es presenta a l’Orfeó Popular Olotí una altra de les novetats locals d’aquest Sant Jordi, ‘Si no hi ha demà’. El llibre, escrit a quatre mans entre la garrotxina Sílvia Pagès i la seva cosina Neus Verdaguer, recull la història d’una d’elles, la Sílvia, que va patir un vessament cerebral quan tenia 17 anys. Tal com van poder explicar ahir al programa ‘Joves, i què?!’ d’OLOT TELEVISIÓ, aquest és un projecte solidari apadrinat per l’exjugador del Barça Bojan Krkic, i tots els beneficis recollits es destinaran a l’associació de nens amb càncer AFANOC i la casa dels Xuklis. Les autores també presentaran el llibre aquest dissabte a les 7 del vespre a l’Estada Juvinyà de Sant Joan les Fonts.

SI NO HI HA DEMÀ