El CPA Olot fa un entrenament públic per rebre el suport dels olotins abans de l’europeu de Porto

Els grups A i juvenil del CPA Olot ja tenen els seus balls a punt per anar a disputar el campionat europeu a Porto, el cap de setmana que ve. Però abans, concretament aquest passat divendres, van voler mostrar en públic el seu estat de forma, en un espectacle informal que va servir per rebre tot el suport anímic dels olotins.

El proper repte del Club Patinatge Artístic Olot, després de guanyar el campionat d’Espanya, és el títol europeu. Al campionat, que es disputarà el cap de setmana que ve a Porto, al nord de Portugal, hi van dos equips del club. Un és el grup de xou A, vigent campió del món, que ja té assegurada la classificació al campionat mundial d’enguany, però que vol engrandir el palmarès amb un altre europeu. Més enllà de la trajectòria gairebé immaculada de l’equip en els darrers anys, el seu millor aval és la proposta que presenta:  ‘Treu-me d’aquí’, és un ball transgressor i impressionant que ha servit per arribar fins aquí.

També el grup juvenil va a Porto a competir al campionat europeu de la categoria. ‘Benvinguts al circ’ és el ball que els ha fet guanyar el subcampionat espanyol. El planter és conscient que més enllà de títols, el que convé és seguir l’etapa de formació, i que el campionat europeu és una experiència més. Per això, les juvenils van a Portugal sense pressió i amb ganes de donar-ho tot per aconseguir el millor resultat possible.

 

Notícies relacionades:
– El grup juvenil del CPA Olot aconsegueix el subcampionat d’Espanya i el grup B s’imposa al campionat d’Alcoi
– El CPA Olot es proclama campió d’Espanya de Grups de Xou en un emocionant campionat a Vilanova i la Geltrú
– El CPA Olot aconsegueix el seu segon repte de la temporada, el Campionat de Catalunya