El Centre d’Iniciatives Turístiques d’Olot presenta el llibre que recull els seus 50 anys d’història

El Centre d’Iniciatives Turístiques d’Olot va celebrar l’any passat el seu cinquantè aniversari, i per celebrar-ho, aquest divendres es va presentar el llibre que recull la història d’aquesta entitat tan rellevant per a la capital garrotxina. Va ser en un acte multitudinari que va omplir el Casal Marià.

‘L’empremta de la societat civil’ és el títol del volum que recull més abastament la història del Centre d’Iniciatives Turístiques d’Olot. Es tracta d’un llibre escrit per David Coromina, expert en fires, comerç i turisme, a més de membre de la junta de l’entitat. Allà s’hi resumeix, globalment, la petja que ha deixat el CIT a Olot al llarg de les seves cinc dècades d’història.

El llibre està dividit en quatre grans àmbits, que volen representar els quatre grans pilars sobre els quals se sustenta el CIT avui dia: la història, l’àlbum, que serveix d’hemeroteca visual del passat, els records i també les persones. I com que cinquanta anys no s’expliquen tan breument, també s’han afegit codis QR sobre les pàgines. Així, amb aquest complement tecnològic, tothom podrà conèixer més profundament encara tota l’activitat d’una entitat cabdal per entendre la història d’Olot dels darrers cinquanta anys. , perquè amb l’ús de les noves tecnologies, tothom pugui ampliar el coneixement.

 

Notícies relacionades:
– El Centre d’Iniciatives Turístiques recull els 50 anys d’història de l’entitat en un llibre titulat ‘L’empremta de la societat civil’