El Molí Fondo de Sant Joan les Fonts acull un sopar de rol terrorífic per celebrar Sant Jordi

Entre divendres i dissabte al vespre, més d’una seixantena de persones van passar pel segon sopar de rol de Sant Joan les Fonts, anomenat ‘Sant Jordi ensangrentat’. Va ser un vespre de terror al Molí Fondo de la mà del grup dels Embruixats del municipi.

El Molí Fondo de Sant Joan les Fonts ha acollit aquest cap de setmana la segona edició d’un sopar de rol misteriós i fantasmagòric. La trentena d’assistents de cadascun dels sopars, un divendres i un dissabte, van passar por, sens dubte, gràcies a personatges molt ben caracteritzats i una ubicació fantàstica per aconseguir aquest propòsit.

La idea de fer aquest sopar, que tot just es troba en la seva segona edició, va sorgir de la Fira de la Bruixeria. Allà es feia cada any un joc de rol, però per la impossibilitat d’organitzar-lo bé juntament amb la fira, es va decidir tirar-lo endavant com un acte independent. I s’ha demostrat que, tot i ser una iniciativa nova, compta amb tots els elements per créixer i fer que els garrotxins més atrevits passin una nit de por a Sant Joan les Fonts.