Sant Joan Les Fonts celebra el 20è aniversari de la Trobada de Motos Antigues

Els apassionats de les motos antigues d’arreu de Catalunya i fins i tot alguns de fora del territori espanyol no han faltat a la trobada de motos antigues de Sant Joan Les Fonts. Enguany s’ha celebrat la vintena edició, consolidant-se com una de les més importants de l’Estat.


La primera motocicleta de la historia data de finals de Segle XIX. De tant antigues no se n’han pogut veure a Sant Joan Les Fonts, però sí d’anteriors al 1960. El motiu ha estat la vintena Trobada de Motos Antigues de Sant Joan Les Fonts.

Al voltant d’unes setanta motos clàssiques han fet un recorregut per la Garrotxa per acabar tornant al punt d’inici del trajecte i celebrar la jornada amb un bon àpat i amb l’entrega de trofeus. Aquesta trobada motociclista és considerada com una de les més reputades de l’Estat. La majoria de participants han vingut d’arreu de Catalunya, però també n’hi havia de francesos i fins i tot un anglès resident a La Garrotxa. Això posa de manifest que la passió per les motos clàssiques no té fronteres.

 

Notícies relacionades:
– La Trobada de Motos Antigues de Sant Joan les Fonts arriba a la 20a edició consolidant-se com un referent a Catalunya i Espanya

x