Les entitats i associacions engrandeixen la diada de Sant Jordi al Firal d’Olot

Més enllà de llibreters i floristes, el Sant Jordi olotí té uns altres protagonistes: les entitats i les associacions. La capital de la Garrotxa és una ciutat d’associacionisme molt actiu, i Sant Jordi és un gran marc per donar a conèixer les activitats diverses que porten a terme.

Les entitats i les associacions d’Olot i la Garrotxa tenen un gran protagonisme per Sant Jordi. Moltes de les parades ubicades al Firal són seves, i no tant de llibreries o floristeries. Tot i això, aprofiten per vendre roses i llibres per finançar-se, i a la vegada, donen a conèixer la seva activitat diària i intenten que nova gent s’hi involucri.

Aquesta és una mostra petita de l’activitat que tenien desenes d’entitats al Firal, demostrant la rellevància que tenen en el marc de la societat garrotxina. Malauradament, durant la tarda ha plogut, i finalment, a Olot només s’ha pogut gaudir la meitat del Sant Jordi d’aquest any.

 

Notícies relacionades:
– Les vendes de roses en la diada de Sant Jordi olotina no es veuen afectades per la pluja
– Víctor Amela, Sergi Pàmies o Miquel Casas són dels autors més venuts del Sant Jordi 2016 a Olot
– Olot Televisió va seguir el Sant Jordi en directe des del Firal d’Olot, amenitzant la diada amb la música dels Ministrers i els Tortellinis

x