Les vendes de roses en la diada de Sant Jordi olotina no es veuen afectades per la pluja

La diada de Sant Jordi olotina, s’ha viscut molt intensament, sobretot al matí. El temps va jugar a favor i la gent va omplir el Firal. Després va arribar la pluja que va xafar una mica la jornada festiva, però que no va ser decisiva a l’hora de fer la valoració global del Sant Jordi d’enguany.

Els olotins són fidels a la tradició de Sant Jordi. Prova d’això és la gran quantitat de roses que es van vendre durant tot el dissabte. Es podien trobar flors de tots els tipus, però com sempre la rosa més demandada va ser la de tota la vida: la natural.

Els garrotxins van ser previsors i la majoria es van mobilitzar al matí aprofitant el bon temps. Va ser una decisió encertada, ja que a partir del migdia el temps va empitjorar i moltes parades van haver de plegar. Això no va afectar les vendes, que es van concentrar en l’horari matinal. A la tarda van continuar tot i que més discontinues. Amb tot, les vendes globals de les floristeries olotines han estat molt semblants amb una lleugera tendència a l’alça en relació a les diades anteriors.

 

Notícies relacionades:
– Les entitats i associacions engrandeixen la diada de Sant Jordi al Firal d’Olot
– Víctor Amela, Sergi Pàmies o Miquel Casas són dels autors més venuts del Sant Jordi 2016 a Olot
– Olot Televisió va seguir el Sant Jordi en directe des del Firal d’Olot, amenitzant la diada amb la música dels Ministrers i els Tortellinis