La selecció espanyola de Zacarias Oualid guanya una inoblidable primera edició del Catalunya Amputee Football Experience

La selecció on milita Zacarias Oualid, gran precusor i impulsor d’aquest torneig, ha guanyat el Catalunya Amputee Football Experience per davant de Polònia -l’altre finalista- i França. La competició ha estat un èxit rotund, amb ple a les graderies a la gran final i un ambient de luxe durant un cap de setmana on les emocions han estat a for de pell per a públic i participants.

El garrotxí Zacarias Oualid ha complert un somni. Una il·lusió per la qual feia molts anys estava lluitant, i que aquest cap de setmana a Les Preses s’ha fet realitat. La primera edició del Catalunya Amputee Football Experience ja s’ha acabat, amb la selecció espanyola proclamant-se campiona davant Polònia en una gran final que ha descrit molt bé tot el que s’ha viscut aquest cap de setmana. esperit de superació, amor per l’esport i pel futbol i una frase que ha marcat i marcarà de per vida a tots aquests herois: No hi ha res impossible.

Després de la fase de grups, on Polònia es va classificar primera i Espanya segona per davant de França, la gran final enfrontava aquest matí a les dues primeres seleccions. Amb un ambientàs de luxe, les instal·lacions del Club Escola de Futbol Bosc de Tosca s’han omplert de gom a gom, i han fet goig per presenciar el que ha estat un autèntic partidàs. Un gol de David ha obert el marcador per a la selecció espanyola, que jugava millor i es trobava més ben situada sobre el camp que una Polònia potser desgastada per l’esforç del dia anterior. Un altre gran gol del davanter espanyol posava costa avall el partit per als amfitrions, però abans del descans el conjunt polonès ha escurçat distàncies posant emoció al segon temps. A la represa, ocasions, bones intervencions dels dos porters i un gol, després d’un penal, que sentenciava definitivament el matx.

El trofeu, per la selecció espanyola. Igual que el premi al millor jugador, per central Adrian, i al millor porter. Això sí, la imatge amb la qual s’ha quedat la gent no ha estat aquesta de la selecció guanyadora alçant la copa, sinó amb les llàgrimes d’un emocionat Zac, que avui ha complert un somni.

En poc temps la organització ha estat capaç de quadrar-ho tot i el torneig ha estat un èxit gràcies a la implicació de tots. OLOT TELEVISIÓ era un dels molts patrocinadors que han recolzat el Catalunya Amputee Football Experience. Una experiència única, una mostra que no hi ha res impossible per a l’esperit d’aquests valents, d’aquests herois, i una primera edició que s’acaba amb ganes que tingui continuïtat i, a poder ser, que es faci més gran en el futur.

 

Notícies relacionades:
– Les visites dels jugadors a centres educatius garrotxins comencen l’activitat del Catalunya Amputee Football Experience
– Les Preses acollirà el primer torneig de futbol internacional per a amputats de Catalunya

x