La Unió Esportiva Olot cau golejada a casa davant l’Hospitalet, rival directe, i es complica molt la permanència a la categoria (0-3)

Un penal errat per Luismi amb 0 a 1 i una actuació magistral del porter Aulestia han privat l’equip de veure porteria en les moltes ocasions de les quals han disposat. Els visitants han marcat aprofitant el mal inici dels garrotxins i, a la contra, han sentenciat dues vegades a falta de 9 minuts pel final. La salvació queda a 6 punts, i la promoció de descens, a 2, amb només 9 punts restants de campionat. 


La Grada s’havia encarregat d’ambientar el partit i l’estadi s’ha omplert amb més de 1.600 persones, però els jugadors no s’han encomanat d’aquesta prèvia i han sortit incomprensiblement adormits. L’Hospitalet, plagat d’ex jugadors olotins, ha avisat primer i després ha colpejat, amb un gol matiner de Christian Alfonso.

Amb el gol en contra l’Olot ha gaudit de moltes ocasions, però no ha trobat porteria en cap moment. Els garrotxins ho han fiat tot a les internades de Gato i a l’esperit, però no han estat capaços de fer un gol psicològic abans d’anar a vestidors.

La segona meitat ha començat amb la mateixa tònica. Atacs amb sentit dels de Santi Castillejo i l’Hospi esperant la contra, però una vegada rere una altra els locals s’han topat amb la falta d’encert que ve marcant tota la temporada. El gol no arribava de cap manera, fins que unes mans dins l’àrea han atorgat un penal a l’equip olotí. Sense Héctor Simón al camp, avui a la banqueta, el jove Luismi Quezada ha agafat la responsabilitat, però Aulestia ha aturat molt bé el seu llançament i Abel no ha pogut aprofitar el rebot després de la pena màxima.

El cop ha estat molt dur per als de Castillejo, que han tingut encara més ocasions. Uri s’ha topat amb un majestuós Aulestia i el gol semblava no tenir intenció d’arribar, tot i que, a la desesperada, la UE Olot el mereixia.

L’esperança se’n podia anar en orris amb una de les contres de tiralínies que armava l’Hospi, i així ha estat. David López ha rematat a la xarxa un d’aquests contraatacs. L’ex de l’Olot no l’ha celebrat, i l’equip garrotxí ha quedat tocat i enfonsat. Les ocasions seguien sense fructificar i, al final, Oliva ha fet tocar fons a un equip que tenia una oportunitat d’or per sortir del descens directe.

Amb aquesta derrota contra un rival directe, la UE Olot queda a 6 punts de la salvació i a 2 de la promoció de descens, i la Tercera Divisió és cada jornada més a prop per a un equip que sembla no tenir ni sort ni encert davant les ‘finals’ que se li presenten.

 

Notícies relacionades:
– La Unió Esportiva Olot repetirà el 2×1 en entrades per a socis davant l’Hospitalet diumenge
– La Unió Esportiva Olot empata a Sant Adrià davant del filial del RCD Espanyol i segueix en la lluita per salvar la categoria (1-1)
– La Pobla de Mafumet empata en el 93′ i deixa molt tocada la Unió Esportiva Olot, que queda en descens directe una jornada més (1-1)

x