El conseller de Cultura, Santi Vila, veu positivament que es consulti als ciutadans sobre el correbou i demana que se’ls aporti la màxima informació

El conseller de Cultura, Santi Vila, veu positivament que s’escolti l’opinió ciutadana a l’hora de decidir el futur del correbou a Olot. Per a la celebració de la consulta, demana que s’aporti la màxima informació perquè els ciutadans prenguin la millor decisió. El conseller ha celebrat, d’altra banda, l’eliminació de l’empaitada d’ànecs de Roses. La consulta sobre la continuïtat del Correbou d’Olot se celebrarà del 1 al 7 de juny i hi podran participar totes les persones empadronades a la ciutat majors de 16 anys.


Notícies relacionades:
– La consulta sobre el Correbou d’Olot deixa tranquil al president de la Penya Taurina i perplex al director de la Fundació Fauna, que la veu ridícula
– La consulta del correbou serà de l’1 al 7 de juny i podran votar els majors de 16 anys