Carles Fontfreda rebrà les Ales de la Cultura 2016 en un acte que es celebrarà el dissabte 7 de maig

Carles Fontfreda rebrà les Ales de la Cultura 2016 en reconeixement a la tasca feta en l’àmbit cultural olotí. Aquest és un guardó que l’Ajuntament d’Olot atorga anualment a una entitat o persona que hagi col·laborat en el desenvolupament de la cultura de la ciutat. Gran amant de la música, Carles Fontfreda ha treballat activament en l’organització de concerts de qualitat tant de música contemporània, clàssica o jazz a Olot. També ha participat en la divulgació musical a través de diversos mitjans i encara condueix el programa de ràdio ‘A Pas de Jazz’. Com a músic, ha format part de diversos grups entre els que en destaquen ‘Déu n’hi Duo, encara en actiu, i Xucu-pà. L’entrega del guardó serà dissabte 7 de maig a 2/4 de 6 de la tarda a la Sala La Carbonera d’Olot.