Els treballs d’asfalt a la carretera de la Canya modificaran el trànsit de vehicles fins al 6 de maig

Aquesta setmana han començat els treballs de sanejament i restitució del ferm de la Nacional 260 al seu pas per la Canya. Avui encara no hi ha restriccions a la circulació. Aquestes començaran demà. Les obres obligaran a modificar el trànsit de vehicles particulars, transport públic i escolar, fins com a mínim el 6 de maig.


Aquest dimecres començaran les restriccions de trànsit a la Nacional 260 en sentit Olot-Figueres amb motiu del sanejament de les zones deteriorades i la reposició del ferm. Les restriccions s’allargaran fins al 6 de maig. El trànsit estarà restringit en el tram comprès entre els quilòmetres 84 i 85 en sentit Olot, de les 7 del matí a les 8 del vespre. Hi haurà un desviament senyalitzat per Sant Joan les Fonts, i es mantindrà l’itinerari alternatiu per la carretera de les Feixes, només apte per a vehicles lleugers. Els autobusos procedents de la Vall de Bianya seguiran un recorregut alternatiu per l’A-26. La parada de la Canya es reubicarà a la rotonda de “La Cresta”. Es preveuen retards a l’arribada a Olot amb motiu del desviament, també per als autobusos procedents de Besalú i Girona. També, i fins al 6 de maig, la parada de dos rutes amb orígen o destinació a l’Institut Montsacopa i una a l’Institut la Garrotxa, es reubicarà a la parada de la Petanca de la Canya. La setmana vinent, del 2 al 6 de maig, tots els serveis de transport regular que arribin a la Canya des de la Vall de Bianya o Sant Joan les Fonts, entraran per l’Avinguda Pirineus. La parada es traslladarà al carrer Doctor Fleming, a l’altura del carrer Joan XXIII. Per a més informació, es poden adreçar als ajuntaments de Sant Joan les Fonts i la Vall de Bianya. En relació a les afectacions al trànsit públic i escolar, poden contactar amb l’empresa TEISA.

 

Notícies relacionades:
– Les obres de reasfaltat de la carretera de la Canya obligaran a tallar el trànsit en sentit Olot a partir de dilluns

x