El Mas les Mates troba feina a 153 persones durant el primer trimestre d’any, comptant les 68 que treballaran al nou hipermercat d’Esclat

El grup Bon Preu-Esclat contractarà pel seu nou hipermercat d’Olot a 68 persones de forma indefinida, a través d’un procés de selecció fet per l’Àrea d’Ocupació de l’Ajuntament d’Olot. En el que portem d’any 153 persones han trobat feina a través del servei de les Mates, mitjançant els diferents plans d’ocupació que gestionen, com les nou persones que han començat a millorar els espais verds de la ciutat els propers sis mesos.

L’Àrea d’Ocupació de l’Ajuntament d’Olot, que coordina els seus serveis a través del Mas les Mates, ha trobat feina durant aquest primer trimestre de 2016 a 153 persones. Una de les preseleccions més importants que ha fet el servei és la del personal que treballarà per al nou hipermercat del grup Bon Preu-Esclat a Olot.

El nou hipermercat, de 3.200 metres quadrats, obrirà la segona quinzena de juny. Es troba situat prop de l’Hospital de la Garrotxa al sector de la Guardiola, i és el segon centre que tindrà el grup a la ciutat. L’Àrea d’Ocupació ha preseleccionat 172 perfils de les més de 400 sol·licituds rebudes per treballar al nou hipermercat, i serà el mateix grup Bon Preu-Esclat qui contracti les 68 persones indefinides. L’Àrea d’Ocupació també treballa en altres línies de contractació per trobar feina als aturats: des d’aquest dilluns ha arrencat el programa ‘Redescobrim els Espais Verds del Barri: millora d’espais naturals i de lleure’, que dóna feina a 9 persones. Les tasques inicials d’aquest grup es centren en el control de la vegetació al Volcà Montsacopa, i posteriorment realitzaran altres treballs durant els propers 6 mesos al barri vell i al recorregut urbà del Fluvià.

x