L’Ajuntament d’Olot edita un díptic amb 50 espais naturals, jardins i zones arbrades d’interès

L’Ajuntament d’Olot ha editat una publicació amb 50 punts d’interès que permet recórrer la ciutat seguint els passejos i places arbrades, els espais naturals i els jardins històrics. Aquest díptic s’ha publicat en el marc de les actuacions del projecte Viles Florides amb el que també s’han adornat diferents indrets de la ciutat.

Des de fa uns dies, el pati de l’antic hospital d’Olot presenta aquesta imatge. Amb una quinzena de jardineres amb dos geranis cadascuna, l’Ajuntament d’Olot ha volgut recrear l’ambient d’un pati andalús. Accions com aquesta, de millora d’espais verds i engalanament indrets públics s’han dur a terme en d’altres punts de la ciutat com l’entrada del barri de Benavent, la Plaça Major, el Carrer de Sant Rafel entre altres. Propera ment es faran millores en d’altres barris. Tots els espais naturals, singulars i emblemàtics, jardins històrics, passeigs i places arbrades s’han recollit en una nova publicació que es pot trobar a l’Oficina de Turisme. Aquesta indica fins a 50 punts d’interès de la ciutat.

Tots aquestes accions s’emmarquen dins el projecte Viles Florides, en el qual la ciutat d’Olot va obtenir el màxim guardó en la passada edició. A més de l’acció municipal, a nivell individual també es pot participar en aquest projecte motiu pel qual l’ajuntament anima a entitats, associacions i particulars a adornar els seus espais verds.

L’Ajuntament d’Olot ha presentat la seva candidatura perquè la ciutat aculli la celebració de l’acte de reconeixement de Viles Florides, que es durà a terme aquesta tardor.

 

Notícies relacionades:
– 250 alumnes de primària d’Olot s’impliquen en el projecte Viles Florides amb la plantació de parterres florals
– Olot es converteix en el primer municipi català en aconseguir quatre flors d’honor com a ‘Vila Florida’