Olot Televisió entrega un lot de llibres als guanyadors del concurs Literactua en motiu de la Diada de Sant Jordi

En motiu de la Diada de Sant Jordi, OLOT TELEVISIÓ va engegar una emissió de microrelats preparats per alumnes de diferents escoles de la Garrotxa. Avui s’ha donat un premi als dos millors textos presentats, de la trentena que van arribar al concurs.

Per tal de potenciar l’escriptura i la lectura en públic, OLOT TELEVISIÓ va organitzar per la Diada de Sant Jordi el Literactua, un concurs de relats curts destinat als alumnes de primària de les escoles garrotxines. En total van participar més d’una trentena de relats, procedents de quatre centres de la Garrotxa: l’Escola Pia i l’Escola Malagrida d’Olot, la Bòbila de les Preses, i la Castanyer de Sant Joan les Fonts. Les lectures, gravades mitjançant el telèfon mòbil van ser emeses a les pantalles d’OLOT TELEVISIÓ i al facebook de la casa. De tots els participants, s’han premiat per la seva qualitat a dos participants; per una banda, l’alumna de cinquè de primària Paula Duran, de l’Escola la Bòbila de les Preses. L’altre relat guanyador procedeix dels alumnes de primer de primària de l’Escola Malagrida d’Olot. Són l’Emma, la Paula, l’Abhijot, la Kalijatou i la Lia, quatre estudiants que van participar al concurs en grup per potenciar els valors d’emprenedoria que inculca el Malagrida. Els guanyadors han rebut un lot de llibres de la Llibreria Drac d’Olot, a més d’àpats al restaurant B-Crek.

x