La Botigueta de l’Hospital, gestionada per MIFAS, tancarà a finals d’abril perquè és deficitària

L’alcalde d’Olot, Josep Maria Corominas ha explicat avui els motius del tancament de la botiga que MIFAS gestionava a l’hospital d’Olot. Corominas ha assegurat que les úniques raons són econòmiques, jan que l’espai resultava deficitari.


La Botigueta de l’Hospital, el quiosc situat a nou hospital d’Olot i Comarcal de la Garrotxa, tancarà a finals d’abril. Aquest espai està gestionat per MIFAS, i donava feina a dues persones amb discapacitat. Els objectius de vendes no es compleixen i l’espai resulta deficitari, i aquest ha estat el motiu pel qual des de l’Ajuntament s’ha pres aquesta decisió. L’alcalde assegura que ja s’està treballant per trobar una altra sortida que pugui ajudar a MIFAS a recuperar un espai o activitat similar. MIFAS gestiona també un espai similar al Josep Trueta i al Santa Caterina, però a Olot no ha acabat de funcionar, en la primera activitat empresarial que el Grup MIFAS exercia a la Garrotxa.