L’Associació de Comerciants d’Olot i Càritas Garrotxa impulsen la 4a edició de la campanya ‘No et quedis el canvi’

Càritas Garrotxa i l’Associació de Comerciants d’Olot posen en marxa una nova edició de la campanya ‘No et quedis el canvi’. Durant tot el mes de maig, en establiments olotins i de tota la comarca hi hauran guardioles per col·laborar amb Càritas.

Diumenge, coincidint amb la Fira de l’1 de maig, a la parada de l’Escola Municipal d’Expressió d’Olot es pintaran 60 guardioles com aquestes. L’activitat forma part de la col·laboració que aquest ens olotí fa amb la campanya ‘No et quedis el Canvi’, organitzada per l’Associació de Comerciants d’Olot i Càritas Garrotxa. En total es col·locaran fins a 150 guardioles pintades en els establiments de l’ACO però també en d’altres botigues per fer aquesta campanya extensiva a tota la comarca.

L’any passat amb aquesta campanya es van recollir 2.700 euros. Enguany, a més de les 60 guardioles que es pintaran a la parada de l’Escola Municipal d’Expressió d’Olot, els alumnes de les escoles Petit Plançó, Morrot i Pla de Dalt ja n’han pintat un centenar. A inicis de la setmana que ve es repartiran totes les guardioles pels diferents establiments on hi romandran durant tot el mes de maig. La trencada de guardioles es durà a terme un cop acabada la campanya a les escoles Petit Plançó i Morrot.

x