Neix el concurs literari de narrativa curta “Colada de Lletres”, organitzat per Garrotxa Cultural

Garrotxa Cultural ha presentat avui un nou concurs literari. Es denominarà “Colada de Lletres” i cobrirà un espai que la comarca encara no tenia, centrant-se en la narrativa curta i situant-se en una època sense concursos d’aquest tipus, la tardor.


Els premis Ciutat d’Olot tenen reconegut ser els principals de la ciutat en l’àmbit literari. Ara bé, no són els únics en aquest sector. Garrotxa Cultural, a més, ha presentat aquest dijous un nou concurs literari, ocupant un espai inexistent fins ara en l’agenda i en el sector. Es tracta de “Colada de Lletres”, un nou concurs de narrativa curta les bases del qual es publicaran aquest divendres i on s’hi podrà participar fins al 15 de juliol, essent l’activitat estrella enguany de l’entitat. Les persones que hi vulguin participar han d’enviar un correu electrònic a associaciogarrotxacultural@gmail.com.
El guanyador, a part d’un premi en metàl·lic de 300 euros, veurà com el seu treball es publica en un llibret, juntament amb el dels quatre primers classificats.
El veredicte del premi de “Colada de Lletres” es farà públic el mateix dia que l’entitat entregarà, per segona vegada, el reconeixement cultural a totes aquelles persones, associacions i entitats que han aportat quelcom important al desenvolupament cultural de la nostra comarca.

 

Notícies relacionades:
– L’Associació Garrotxa Cultural premia Olot Televisió pel suport i la difusió cultural de la comarca
Garrotxa Cultural entregarà els seus primers premis durant la segona edició de l’Enfilem Poemes
La periodista Elisabet Pedrosa presenta el seu llibre ‘Seguirem vivint’ en un acte organitzat per ‘Garrotxa Cultural’