Hi haurà servei d’autobus nocturn i gratuït per anar a la Festa Major de Montagut

A la Festa Major de Montagut s’hi podrà anar amb autobús. Per facilitar la mobilitat dels assistents i reduir els desplaçaments en transport privat,especialment a la nit i matinada, l’Ajuntament de Montagut i Oix i el Consell Comarcal de la Garrotxa han acordat la posada en funcionament, la nit de dissabte 30 d’abril a diumenge 1 de maig, d’un servei de Bus-Nit que serà gratuït.


El recorregut sortirà d’Olot i anirà per Sant Joan les Fonts, Castellfollit de la Roca, Montagut, Tortellà, Argelaguer, Sant Jaume de Llierca i Montagut. Els horaris dels dos serveis previstos per realitzar el trajecte Olot – Montagut s’iniciaran, el primer a les 22.55h i el segon a les 00:40h. Es tracta d’una prova pilot que el Consell durà a terme per veure co funciona de cara a l’arribada de més festes majors.