L’alcalde de Sant Feliu de Pallerols assegura que els comptes de l’Ajuntament “estan bé” i acusa l’oposició de voler desgastar el govern

L’alcalde de Sant Feliu de Pallerols, Joan Casas, es defensa de les acusacions del grup d’Units per Sant Feliu. Diu que els comptes de l’Ajuntament “estan bé” i acusa l’oposició de voler “desgastar” el govern. Casas ha reptat Units Per Sant Feliu a complir la seva amenaça i denunciar l’Ajuntament a la Sindicatura de Comptes, perquè això, segons diu, demostrarà que les coses s’han fet correctament.

El cap de l’oposició d’Units Per Sant Feliu, Artur Colomer, va denunciar dimarts que porten des de l’octubre demanant els extractes bancaris de titularitat municipal del període que va del 2007 fins al 2015 perquè creuen que els comptes “no s’ajusten a la realitat”. Entre les irregularitats que han detectat, figuren ingressos que no s’han comptabilitzat o l'”ocultació” dels interessos de demora derivats d’una sanció d’hisenda per la urbanització del pla de Bastons. L’alcalde de Sant Feliu, Joan Casas, ha respost a les acusacions. Explica que l’oposició demana uns exercicis que a dia d’avui estan tancats, aprovats per Ple i presentats a la Sindicatura de Comptes i al “Tribunal de Cuentas del Estado” pel seu control i fiscalització, sense que aquests organismes hagin presentat o sol·licitat informació complementària. Casas diu que els comptes de l’Ajuntament “estan bé”, acusa l’oposició de voler “desgastar” el govern i repta Units Per Sant Feliu a complir la seva amenaça.

 

Notícies relacionades:
– Units per Sant Feliu comunica a la Sindicatura de Comptes irregularitats d’actuació en la comptabilitat de Sant Feliu de Pallerols

x