L’Orfeó Popular Olotí estrena aquest dissabte el clàssic teatral ‘La visita de la vella dama’

L’Orfeó Popular Olotí estrena aquest dissabte, a les vuit del vespre, l’adaptació de l’obra ‘La visita de la vella dama’, tot un clàssic del teatre contemporani. L’actriu olotina Marta Puig interpreta la vida ficcionada de Clara Zachanassian, la vella dama que torna a Güllen, el seu poble natal, després d’haver d’haver fet fortuna, decidida a venjar-se del seu antic amor, que va ultratjar-la fa molts anys. El clàssic de Friedric Dürrenmatt planteja tota una crítica de com els interessos personals poden corrompre la idea de justícia.


Com va passar a l’última proposta portada a l’escenari per Orfeó Teatre, a ‘La visita de la vella dama’ la representació teatral està acompanyada de música en directe, interpretada per cinc músics garrotxins totalment integrats en la trama del fictici poble de Güllen. La història de ‘La visita de la vella dama’ està ambientada en una localització incerta del centre d’Europa. Els músics de l’equip han buscat un repertori que pugui transportar el públic de l’Orfeó fins a aquelles contrades. ‘La visita de la vella dama’ s’estrena aquest dissabte a les vuit del vespre. Hi haurà una nova representació aquest diumenge i dues més el cap de setmana vinent, els dies 7 i 8 de maig. Les entrades ja són a la venda a l’Orfeó Popular Olotí.