El túnel de Bracons estarà tancat les nits de l’1,2 i 3 de maig per treballs de neteja i manteniment

Noves restriccions de circulació pel túnel de Bracons. En aquest cas no s’hi podrà circular els dies 1, 2 i 3 de maig des de les deu de la nit i fins les sis del matí. El trànsit es tallarà en ambdós sentits als túnels per dur a terme treballs de neteja i de manteniment preventiu i correctiu, segons el Consell Comarcal de la Garrotxa a través del Centre de Control de Carreteres.

Els itineraris alternatius a l’eix de Bracons són la C-17 fins Ripoll i l’N-260; la C-25 fins a Santa Coloma de Farners i la C-63; la BV-5224 i GI-5273 pel coll de Bracons i la C-153 per Rupit. La nit de dimarts 3 de maig, de 22h a 6h també es tallarà l’accés al Túnel de Sant Esteve d’en Bas, desviant el trànsit per la carretera secundària.