La Unió Esportiva Olot vol aprofitar l’última oportunitat de seguir viu en la Segona Divisió B davant del cuer, el Llosetí

Diumenge al migdia el cuer de la categoria, el Llosetí, visita al penúltim, la Unió Esportiva Olot, en l’últim cartutx a cremar aquesta temporada per als de Santi Castillejo. La promoció de descens és l’objectiu de l’equip per evitar la Tercera Divisió a falta de tres jornades per al final.


La porteria és el que més preocupa a la Unió Esportiva Olot. I és que si l’equip és a baix de tot de la taula és perquè li falta gol. Aquest diumenge a les 12:00h del migdia davant del cuer de la categoria no es pot fallar. Per als de Santi Castillejo, només hi ha una opció.

Amb la derrota en la darrera jornada, l’Olot ja només aspira a la promoció de descens. Una sortida perillosa, que vindria acompanyada de patiment, però que sembla ser l’única sortida. Els dos punts que separen l’equip de la setzena posició són molt més assequibles que els sis que el distancien de la salvació directa.

El Llosetí arriba a l’estadi com a cuer, però la seva posició a la taula no tapa les grans victòries que ha aconseguit, en camps com el del Barça B i l’Hospitalet. A Mallorca, els de Nico López ja van guanyar els olotins per un gol a 0.

Diumenge, doncs, l’Olot crema l’últim cartutx per no baixar de categoria, en un estadi que ja s’ha endut moltes decepcions però del qual el tècnic olotí en demana el mateix compromís que sempre tot i la mala temporada de l’equip. Última oportunitat per a un equip tocat, però que encara no es vol enfonsar.

 

Notícies relacionades:
– La Unió Esportiva Olot cau golejada a casa davant l’Hospitalet, rival directe, i es complica molt la permanència a la categoria (0-3)
– La Unió Esportiva Olot empata a Sant Adrià davant del filial del RCD Espanyol i segueix en la lluita per salvar la categoria (1-1)
– La Pobla de Mafumet empata en el 93′ i deixa molt tocada la Unió Esportiva Olot, que queda en descens directe una jornada més (1-1)

x