El CPA Olot aconsegueix una puntuació d’escàndol i s’endú el seu onzè títol Europeu de patinatge artístic en Grups de Xou Gran a Matosinhos

Les patinadores de Ricard Planiol i Ester Fàbrega han fregat la perfecció a Porto, en la primera gran cita internacional de l’any a la pista de Matosinhos. Amb un total de quatre ’10’ a la puntuació artística i sense baixar del 9 en tota la valoració, no hi ha hagut discussió i han aconseguit que ‘Treu-me d’aquí” es converteixi en una coreografia campiona d’Europa. 


Ningú més ha aconseguit guanyar tot el que està guanyant el Club Patinatge Artístic Olot, i a aquest pas, la llegenda del club serà inigualable. Perquè les patinadores olotines no només guanyen, sinó que enamoren al públic i posen el llistó cada vegada més alt.

A Matosinhos, Porto, el Grup A del club ha estat sensacional, en una tarda on els equips italians eren la principal preocupació de les garrotxines. El nivell internacional de cada any és una incògnita fins que arriba la gran cita de l’Europeu, i avui s’ha deixat clar que les patinadores de Ricard Planiol i Ester Fàbrega tenen moltes opcions d’endur-se el seu desè Mundial enguany.

De moment, el palmarès olotí s’amplia amb un altre campionat continental, el número onze. I això que ja amb l’actuació del CPA Masnou s’havia deixat el llistó ben alt. El grup català ha competit amb els italians, però en el ball següent el Diamante ha aconseguint pispar-li la primera plaça.

Era l’hora de la veritat, i el CPA Olot ha desenvolupat d’una manera magistral el ‘Treu-me d’aquí’, en la millor actuació de la temporada, exhibint-se sobre la pista amb confiança i amb la tècnica i l’escenificació impecables. Les seves puntuacions ho diuen tot: 9,6, 9,7, 9,5, 9,9, 9,7, 9,7 i 9,4 en tècnica; 10, 10, 9,8, 10, 10, 9,8 i 9,9 en artística. Una valoració d’escàndol.

El Royal Eagle, gran rival de les olotines, tenia posició preferent, però el ball imponent del CPA Olot els ha restat avantatge i no han pogut donar la sorpresa. Les italianes han quedat terceres i les seves compatriotes del Diamante li han pres la segona posició. El Masnou ha aconseguit una magnífica quarta plaça.

Un onzè títol Europeu que lluirà a les vitrines del CPA Olot, que ben aviat voldran ampliar aconseguint el Mundial, la propera prova de foc.

Per la seva banda, l’equip juvenil també competia en l’Europeu de Matosinhos, i va quedar en una gran cinquena posició, just per darrera del Bescanó.

 

Notícies relacionades:
– El CPA Olot fa un entrenament públic per rebre el suport dels olotins abans de l’europeu de Porto
– El grup juvenil del CPA Olot aconsegueix el subcampionat d’Espanya i el grup B s’imposa al campionat d’Alcoi
– El CPA Olot es proclama campió d’Espanya de Grups de Xou en un emocionant campionat a Vilanova i la Geltrú

x