Una persona resulta ferida greu en un xoc frontal a la travessera de les Preses

Aquest matí en un xoc frontal a la travessera de les Preses hi han resultat ferida greu una persona. L’accident s’ha produït poc abans de les 8 del matí i s’hi han vist implicats dos vehicles, un BMW i un Ford Focus. L’ocupant que viatjava a l’interior del BMW ha resultat ferit greu i ha estat traslladat a l’hospital d’Olot i Comarcal de la Garrotxa mentre que la persona que viatjava en el Ford Focus ha resultat il·lesa. L’accident ha obligat a donar pas alternatiu a la travessera de Les Preses, la C-152, al seu pas pel nucli urbà durant una hora, però no ha provocat retencions. Fins al lloc dels fets s’hi han desplaçat una ambulància del SEM, dues dotacions dels Bombers de la Generalitat i tres dels Mossos d’Esquadra.

x