El SismOffgraf, amb una trentena d’actuacions, torna a omplir Olot de dansa contemporània

El festival Sismògraf torna a fer tremolar Olot i ho fa amb una altra de les seves rèpliques: el SismOFFgraf, l’off del festival. Durant tot el dia es duran a terme trentena d’actuacions i activitats entorn a la dansa contemporània on les companyies locals hi tenen un pes destacat.


El festival SismOFFgraf ha començat aquest matí amb tallers, un per aprendre a dibuixar el moviment a càrrec de Jordi Vila apta per a totes les edats i un altre de dansa contemporània on hi han participat una dotzena de persones en una activitat titulada ‘Atrapant Límits’.

Aquestes dues propostes han donat el tret de sortida a la trentena d’actuacions que al llarg del dia d’avui es duen a terme Olot i que, a causa de la pluja d’aquest matí s’han traslladat a la Sala el Torín.

El Sismoffgraf va néixer com un festival de dansa on donar cabuda a totes les companyes locals que no entraven en la programació del Sismògraf. Enguany, a més de les companyies locals que representen un 40% de la programació, també s’hi hi poden veure companyies d’arreu del país amb propostes amateurs i emergents.

x