Les 227 parades de la Fira de la Primavera omplen Olot d’activitats

Avui Olot celebra una nova edició de la Fira de la Primavera, una activitat que durant tot el dia omple el centre de la ciutat de parades de tot tipus dividides en els diferents mercats i indrets que acullen l’esdeveniment.

A Olot és una tradició que el dia 1 de maig es celebri la Fira de la Primavera, una activitat que organitza l’Ajuntament amb l’objectiu de dinamitzar el centre i acostar a l’eix comercial de la ciutat a ciutadans i visitants. Aquesta fira engloba diversos mercats, com el d’artesania, el de l’automòbil i el de seccions comercials amb parades de tot tipus vingudes de diferents indrets per donar a conèixer els seus productes a la capital de la Garrotxa. També es fa el mercat de les activitats extraescolars, 5pm, que, com en d’altres ocasions, es dur a terme a la Plaça del Mig i on s’hi han donat cita més d’una quinzena d’empreses i associacions que organitzen activitats infantils.

No hi falten tampoc les andròmines i el mercat extraordinari de roba. En total fins a 227 parades omplen el centre en una jornada plena d’activitat que els comerciants no es volen perdre i, com ja han fet en anteriors ocasions, obren de manera excepcional en aquest dia festiu.

 

Notícies relacionades:
– La Fira de Primavera d’Olot comptarà enguany amb 227 parades