El Centre d’Inicaitves Turístiques celebra la Diada de la Mare i homenatja a Sílvia Bautista, la darrera dona en donar a llum

El primer diumenge de Maig es celebra el Dia de la Mare, una diada que a la Garrotxa des de fa 49 anys l’organitza el Centre d’Iniciaitves Turístiques d’Olot. Durant tot el matí s’ha homenatjat a totes les mares de diverses maneres.

Sílvia Buautista és la darrera dona que ha donat a llum a l’Hospital d’Olot i Comarcal de la Garrotxa i ha estat, per tant, la mare que ha estat obsequiada enguany amb un ram de flors i un record commemoratiu en motiu de la Diada de la Mare, organitzada pel Centre d’Iniciatives Turístiques d’Olot. La visita de les autoritats a la darrera mare forma part dels actes principals de la celebració d’aquesta diada a Olot que es celebra també davant de l’escultura de la maternitat de Josep Clarà. Fins aquesta plaça olotina son desenes les persones que s’hi han acostat per homenatjar les mares. Enguany l’encarregada de fer el parlament ha estat Mimi Badosa, llevadora i pubilla de Sant Joan les Fonts i la Garrotxa el 1989 i de Catalunya 1990. Els mes menuts també han volgut homenatjar a les seves mares. Ho han fet amb els poemes que han escrit ells mateixos, del seu puny i lletra, amb les paraules més sinceres.
dia mare

El Centre d’Iniciatives Turístiques d’Olot, que enguany celebra el seu 50è aniversari, va començar a organitzar la Diada de la Mare poc després de la seva creació. Enguany han organitzat la 49a edició d’un dia que és tota una tradició a la ciutat.

Notícies relacionades:
– El Centre d’Iniciatives Turístiques d’Olot presenta el llibre que recull els seus 50 anys d’història