El Besalú guanya el derbi garrotxí de Segona Catalana contra el Bosc de Tosca per 1 a 0

El Besalú ha guanyat aquest diumenge el derbi garrotxí de Segona Catalana contra el Bosc de Tosca per un gol a zero; Ezequiel ha donat els tres punts als futbolistes de Joan Mallart, davant uns visitants que han tingut més la pilota però no han pogut perforar la porteria blanc-i-verda.

Besalú BdtEl Besalú i el Bosc de Tosca s’enfrontaven amb un objectiu comú: aconseguir els tres punts per avançar cap a la permanència. I qui ha pogut complir amb aquest propòsit han estat els locals, que s’han avançat al marcador gràcies a un gol d’Ezequiel, al quart d’hora de joc. El futbolista blanc-i-verd ha caçat la pilota després que rebotés contra la barrera en una falta, i ha endreçat la bola al fons de la porteria. Però el Besalú ha hagut de lluitar de valent davant un Bosc de Tosca que ha tingut més la pilota i ha disposat d’ocasions molt clares, sobretot a la segona part, però sense tenir la punteria afinada. El visitant Franc Dorca ho ha intentat primer amb el cap, però la rematada ha sortit desviada, i després ha provat de connectar una bona assistència de Pol Serra, però no ha trobat el gol. Per la banda del Besalú, Aguilar podria haver sentenciat el matx, però ha fallat un un-contra-un davant el porter del Bosc de Tosca. Els visitants han acabat fins i tot amb deu jugadors, després de l’expulsió de Vila per protestar a l’àrbitre. Al final, el joc directe ha guanyat el futbol de possessió, i el Besalú ha retingut els tres punts a casa.

Amb el resultat i tal i com van les compensacions de descensos a les diferents categories federatives, el Bosc de Tosca entraria aquesta setmana en zona de descens, tot i ocupar la dotzena posició. Per la seva banda, el Besalú surt de nou de la cua de la classificació i escala fins al quinzè lloc, però té la salvació gairebé impossible.