Aquest dimecres comencen les preinscripcions presencials a les escoles bressol d’Olot

La preinscripció presencial a les escoles bressol municipals comença demà. Ho farà després de dos dies de preinscripcions telemàtiques. L’aposta de l’Ajuntament d’Olot per les preinscripcions telemàtiques no condiciona l’ordre d’atorgament de places, sinó que només pretén fomentar aquesta pràctica. L’experiència ja ha tingut resultats positius.

L’Ajuntament d’Olot permet des d’ahir la preinscripció telemàtica a les escoles bressol públiques. Fins ara ja ha tramitat 9 preinscripcions amb aquest procediment. A partir de demà es podrà fer de forma presencial, a l’Oficina d’Atenció al Ciutadà i en una sala annexa de l’Ajuntament d’Olot. El consistori recomana demanar cita prèvia. S’ofereixen totes les llars d’infants municipals, fins i tot la de Sant Miquel, amb la intenció de reobrir-la. Es destina també una partida de 15.000 euros per a bonificacions del 90% de la matrícula destinades a famílies amb necessitats econòmiques.

 

Notícies relacionades:
– L’Ajuntament d’Olot presenta el període de preinscripció a les escoles bressol públiques amb la intenció de reobrir la de Sant Miquel
– Olot en Comú demana la reobertura de la llar d’infants de Sant Miquel i l’equip de Govern no descarta tornar-la a posar en marxa el curs que ve
– El govern d’Olot plantejarà la reobertura de la llar d’infants de Sant Miquel

x