Quatre centres educatius de la Garrotxa guanyen el Premi Baldiri Reixac

Ja s’han donat a conèixer els guanyadors dels premis Baldiri Reixac de la Fundació Carulla que reconeixen la tasca dels centres educatius. A la Garrotxa, aquest 2016 s’ha premiat a l’Institut Bosc de la Coma en la categoria de Mestres i també tres projectes de l’Institut La Garrotxa, l’Escola Cor de Maria d’Olot i l’Escola Sant Cristòfol de Les Planes d’Hostoles. Aquest darrer centre ha estat guardonat pel projecte ‘Pensem tots junts’.

Aquesta setmana l’escola Sant Cristòfol de les Planes d’Hostoles està d’enhorabona. I és que han guanyat el premi Baldiri Reixac en la categoria d’alumnes pel projecte ‘Pensem tots junts’ que fan cada anys al mes de novembre. Aquest projecte vol, de manera engrescadora, involucrar a les famílies en l’educació dels fintants. De tal manera que durant una setmana, els nens i nenes s’emporten activitats a casa per fer-les amb la família.

Tant alumnes com famílies valoren molt positivament aquesta activitat, que cada curs es relaciona amb la temàtica de l’Any de’ i que enguany, sota el títol Fets i Gent, tracte sobre la cultura catalana. El projecte ‘Pensem tots Junts’ és el quart premi Baldiri Reixac que guanya l’escola Sant Cristòfol. Aquest centre decatiu de les Planes d’Hsotoles ja havia estat reconegut amb anterioritat en la categoria d’escola i pels projectes ‘Apadrinem un ocell’ i ‘Itineraris de Natura’ en la categoria d’alumne.