L’Hospital d’Olot serà l’escenari d’una pel·lícula protagonitzada per Lola Dueñas i Juan Diego durant la primera setmana de maig

L’Hospital d’Olot i Comarcal de la Garrotxa serà aquesta setmana l’escenari de la pel·lícula ‘No sé decir adiós’. El film compta en el repartiment amb Juan Diego, Lola Dueñas, Nathalie Poza i Pau Durà, entre d’altres.

L’Hospital d’Olot i Comarcal de la Garrotxa acull els primers dies de maig el rodatge d’un llargmetratge titulat ‘No sé decir adiós’, dirigit per Lino Escalera i produït per Lolita Films. El film està protagonitzat per Lola Dueñas, Juan Diego, Nathalie Poza i Pau Durà. Explica la història de la Carla, una noia que porta anys sense parlar-se amb la seva germana i que, de sobte, rep una trucada d’ella explicant-li que el seu pare, José Luis, s’està a punt de morir. La protagonista decideix traslladar el seu pare d’Almeria fins a Barcelona convençuda que allà el curaran.

És la primera vegada que l’Hospital d’Olot i Comarcal de la Garrotxa acull la gravació d’una pel·lícula d’aquestes característiques. L’equip rodarà a diferents llocs del centre com el hall principal, alguna de les habitacions buides, els passadissos, les sales d’espera i els despatxos del personal. Des del centre hospitalari han remarcat que la gravació no suposarà cap alteració en el dia a dia de l’hospital ni en la feina dels seus professionals. Asseguren que en tot moment es respectarà la intimitat i la tranquil·litat dels pacients ingressats mentre s’estigui rodant, aquesta primera setmana de maig. L’equip de la pel·lícula i la direcció del centre oferiran demà dijous una roda de premsa on donaran més detalls sobre el rodatge i les garanties de compatibilitat entre la producció i el funcionament habitual de l’hospital.

x