Obert el termini per sol·licitar ajuts de menjador i transport escolar

El termini per sol·licitar ajuts de menjador i transport escolar per al curs 2016-2017 ja s’ha iniciat. A la Garrotxa, es poden presentar des de dilluns. La convocatòria s’adreça als alumnes de P3 fins a quart d’ESO. El formulari d’inscripció es pot obtenir a la secretaria del centre educatiu de l’alumne, a la pàgina web del Consell Comarcal i al Servei d’Educació del Consell. Hi ha temps per presentar les sol·licituds fins al 27 de maig. Els alumnes dels centres escolars d’Olot hauran de lliurar la documentació corresponent al Consell Comarcal, mentre que els alumnes de la resta de municipis de la comarca n’han de fer entrega al centre on estudien. Per atendre i donar respostes a les consultes i dubtes relacionats, s’ofereix un horari d’atenció als diferents centres de la comarca, que es durà a terme entre el 9 i el 24 de maig i per al que s’ha de demanar hora prèvia al Servei d’Educació comarca. Durant aquest curs s’han transportat a 1.165 alumnes i gairebé 1.350 han rebut ajuts de menjador.

Notícies relacionades:
– El Consell Comarcal reclama a Ensenyament la restitució de l’import que concedia a les beques menjador del 25%
– El sindicat USTEC denuncia l’endarreriment del pagament de les beques de menjador escolars
– La Generalitat atorga 511 beques menjador per als alumnes de la Garrotxa