Els túnels de Bracons registren un nou rècord amb el pas de 116.600 vehicles en direcció a Olot durant el mes de març

Aquest passat mes de març s’ha registrat un nou rècord de pas de vehicles pels túnels de Bracons. un total de 116.600 vehicles hi han circulat en direcció a Olot, segons dades facilitades per la Generalitat de Catalunya. És la xifra més elevada en un mes de març des que es va obrir el túnel, el 3 d’abril del 2009, i representa un increment del 10,7% respecte al mateix període de 2015. Els dies amb més trànsit de vehicles en direcció a Olot van ser el dijous 24 i el divendres 25, coincidint amb l’inici de la Setmana Santa: amb 5.550 i 5.27o vehicles respectivament. Altres dates amb un elevat volum de vehicles han estat el cap de setmana previ a la Setmana Santa, el 12 de març coincidint amb la Fira de l’Embotit i el 5 de març amb la celebració de la Botiga al Carrer.

 Notícies relacionades:
– Bracons registra una dada rècord pel que fa a la circulació de vehicles en direcció a Olot en el mes de gener
– Rècord de circulació de vehicles en direcció Olot als túnels de Bracons durant el 2015
– Els túnels de Bracons assoleixen el rècord de circulació des de la seva posada en marxa amb 242.782 vehicles a l’octubre