La directora General de Turisme de Catalunya visita la Garrotxa per veure la feina feta i per fer dels plans de Foment Turístic

Durant el dia d’avui la directora general de Turisme de Catalunya visita la Garrotxa. Al llarg de la jornada recorrerà diferents localitats, per veure la feina que s’ha fet i la que es farà amb els plans de foment turístic que s’han concedit a la comarca. Un dels municipis on han anat aquest matí és Sant Joan les Fonts.

Aquest matí Marian Muro, directora general de Turisme de Catalunya, acompanyada de la sotsdirectora de Programació Turística de la Generalitat de Catalunya i de representants de l’administració comarcal i de Turisme Garrotxa, han visitat les colades de Sant Joan les Fonts. La visita s’emmarca dins de la jornada oficial per recórrer diferents pobles i indrets de la Garrotxa on ja s’han realitzat i encara s’han de fer actuacions turístiques recollides dins dels Plans de Foment. A la Garrotxa se li ha concedit el pla de foment turístic en les dues convocatòries que s’han fet, i no es descarta que en pugui obtenir un tercer. Així ho ha expressat Muro, que ha explicat que els Plans de Foment Turístic no s’atorguen en funció de si ja se’n han donat o no, sinó en funció del projecte que presenta el territori.

En la visita també s’ha anat, entre d’altres municipis de la comarca, a Olot, ja que el projecte del volcà Montsacopa s’emmarca dins del segon Pla de Foment Turístic.

 

Notícies relacionades:
– La Generalitat atorga 340.000 euros per a actuacions de millora en el sector turístic a la Garrotxa
– La Generalitat ha concedit una subvenció, provinent del Pla de Foment Territorial, de 389 mil euros per impulsar el turisme a la Garrotxa