L’Ajuntament d’Olot i el Consell Comarcal publiquen l’onzena guia ‘Activa l’Estiu’

L’Ajuntament d’Olot i el Consell Comarcal de la Garrotxa han publicat, per onze any consecutiu, l’Activa l’Estiu, la guia que recull les diferents propostes programades per aquest estiu a la comarca. Les activitats s’adrecen als nens, nenes i joves de la comarca d’edats compreses entre els 0 i els 18 anys.

Per cinquè any consecutiu, el Consell torna a fer-se càrrec de la gestió d’alguns dels casals de les activitats a diferents municipis. L’oferta per a joves s’ha consolidat. N’és un bon exemple el Casal de Joves o les brigades de voluntaris. Una novetat d’enguany és el taller ‘Engresca’t – l’aventura d’emprendre’, organitzat per l’Institut Municipal de Promoció d’Olot i que pretén potenciar l’emprenedoria. El Casal que es realitzava a l’Escola Volcà Bisaroques es traslladarà a l’Escola el Morrot, on també s’hi farà l’Esplai per a Petits. Les inscripcions a les activitats organitzades per l’Ajuntament d’Olot, l’Estiu Riu, s’han de fer a través d’internet, accedint a www.estiuriu.olot.cat, o bé a www.ime.olot.cat. L’Oficina d’Atenció al Ciutadà posarà a disposició de les famílies un equip de persones que facilitaran el tràmit.

El període per fer les inscripcions és del dimecres 18 de maig al dimecres 1 de juny. En el cas dels casals coorganitzats entre el Consell Comarcal i la resta d’ajuntaments de la comarca, totes les inscripcions es faran també a través d’internet a www.garrotxajove.cat o bé a les pàgines webs dels ajuntaments. A les oficines del Servei de Joventut del Consell Comarcal i a cada ajuntament també es facilitarà la inscripció a totes les persones que ho sol·licitin. Per apuntar-s’hi, hi ha temps fins al 27 de maig. Per a la resta d’activitats, cal consultar el termini d’inscripció que ha fixat l’entitat organitzadora. La guia no només recull les propostes de les administracions públiques, sinó també aquelles activitats impulsades per entitats, i associacions o empreses privades que amplien l’oferta.