Juan Diego i Lola Dueñas protagonitzen la pel·lícula que es roda aquests dies a l’Hospital d’Olot

L’Hospital d’Olot i Comarcal de la Garrotxa acull la gravació d’una pel·lícula fins el proper dissabte. Es tracta del primer rodatge que acull l’Hospital, es fa per promocionar Olot i comarca i no causarà inconvenients en la vida diària del centre sanitari.

L’Hospital d’Olot està de rodatge. Des del dimecres s’hi està gravant la pel·lícula ‘No sé decir adiós’, dirigida per Lino Escalera i protagontizada per Juan Diego i Lola Dueñas, entre altres. La pel·lícula és un drama familiar amb tocs de comèdia. És la història del retrobament de dues germanes arran de la malaltia terminal del pare, representat per Juan Diego. El rodatge a l’hospital durarà fins dissabte i servirà per ambientar el tram final de la pel·lícula.

Els rodatges, per ara, van sobre rodes i no compliquen el dia a dia de l’hospital: tant pacients com treballadors estan contents que el rodatge els animi el dia a dia i, quan poden, intenten aconseguir una foto amb qui poden. El més sol·licitat és Juan Diego, que afronta la complicada tasca de representar un malalt terminal.

La pel·lícula té un pressupost d’uns 600.000 euros, s’ha rodat en diverses localitzacions gironines, catalanes i espanyoles, i des de l’equip de rodatge esperen tenir-la a punt pel mes de setembre per ser estrenada a la tardor.

 

Notícies relacionades:
– L’Hospital d’Olot serà l’escenari d’una pel·lícula protagonitzada per Lola Dueñas i Juan Diego durant la primera setmana de maig

x