Aquest divendres s’acaba el termini per proposar candidats als Premis Garrotxí de l’Any

Avui s’acaba el termini per votar popularment els candidats als premis Garrotxí de l’Any. El Centre d’Iniciatives Turístiques d’Olot ja ha convocat l’onzena edició dels Premis Garrotxí de l’Any per reconèixer públicament les persones, empreses, entitats o associacions que més han destacat per la seva activitat al llarg de l’any 2015. Els premis es lliuraran en cinc categories i l’elecció de la categoria Garrotxí de l’Any es farà en dues fases. La primera, per proposta popular de candidats que es pot fer a través de la pàgina web del CIT. Avui és el darrer dia per fer-ho. Els candidats més votats seran els finalistes i l’elecció definitiva del guanyador anirà a càrrec d’un jurat. El veredicte es donarà a conèixer el divendres 3 de juny en una gala que comptarà amb la presència del President de la Generalitat de Catalunya, Carles Puigdemont, i que es podrà seguir en directe per OLOT TELEVISIÓ.

Notícies relacionades:
L’olotina Elisabet Canalias rep el Premi Garrotxí de l’Any per la seva participació en un projecte històric de l’Agència Espacial Europea
El periodista i historiador olotí Josep Murlà ha rebut el Premi a la Trajectòria Personal
Wattia Innova guanya el Premi a la Millor Iniciativa Empresarial del 2014 dels Premis Garrotxí de l’Any

x