Castellfollit de la Roca recull més d’una tona de deixalles de la cinglera del costat del riu Toronell

Aquest matí s’ha tret més d’una tona de deixalles de la cinglera meridional de Castellfollit de la Roca. L’Ajuntament d’aquesta població juntament amb l’Associació Natura 1KM2 han fet una crida als veïns a participar-hi i a la vegada, conscienciar als ciutadans sobre els residus que es llancen al penya-segat.


Let’s Clean Up Europe és una iniciativa europea perquè els habitants dels municipis amb més patrimoni natural del continent es dediquin a fons en la seva conservació. Enguany el programa ha arribat per primer cop a la Garrotxa, en municipis com Mieres, Olot, Sant Jaume de Llierca o Castellfollit de la Roca.

Han estat pocs els voluntaris que han participat en aquesta iniciativa europea que aquest any ha arribat a la Garrotxa, però des de l’organització esperen anar sumant forces de cares a properes accions.

 

Notícies relacionades:
– La Garrotxa participa a la campanya ‘Let’s Clean Up Europe’ per primera vegada