El CP Santjoanenc empata a 3 davant del Porqueres en un gran partit amb una part per a cada equip

En la primera meitat els del Pla de l’Estany s’han avançat per partida doble, i han marxat al descans amb un avantatge de 0 a 2. A la represa, els de Sant Joan les Fonts s’han sobreposat i han estat millors que els visitants. Al final, repartiment de punts en un entretingut duel. 

santjoanencD’ocasions no n’hi han faltat al Club Poliesportiu Santjoanenc per empatar només de començar la segona meitat. El Porqueres ha marxat al descans amb un 0 a 2 però no ha estat capaç de mantenir el nivell en el segon acte.

Al final, els homes de ‘Quetxa’ han trobat porteria, en una gran jugada finalitzada per Sergio. El gol ha esperonat l’equip en atac, però una errada defensiva ha propiciat el tercer gol dels blanc-i-vermells.

Els locals, lluny de venir-se avall, han tret el seu orgull i Teixi ha reduit distàncies amb una gran vaselina que ha deixat plantat al porter.

I quan a Sant Joan les Fonts ja lamentaven la oportunitat de puntuar perduda, Sito s’ha alçat més que ningú per rematar un servei de cantonada al fons de la xarxa.

L’empat a tres ha tancat un gran partit, amb una part per a cada equip i amb tots contents amb el repartiment de punts.

D’aquí el final de temporada el Santjoanenc ja no patirà per mantenir la categoria, i punt a punt intenten tancar un any amb altibaixos el més amunt possible en la classificació.

x