L’Esbart Olot celebra el seu 20è aniversari fent un repàs de la seva història amb l’espectacle ‘Vint’ al Teatre Principal

L’Esbart Olot ha celebrat el 20è aniversari de la seva recuperació l’any 1996. I ho ha fet amb l’espectacle ‘Vint’ que recull un repàs de la història de l’entitat i a la vegada una mirada al futur.

20 anys són molts i s’han de celebrar com cal. Així ho ha fet l’Esbart Olot que ha commemorat els seus 20 anys de vida des de la seva recuperació l’any 1996, amb l’espectacle ‘Vint’. Per celebrar aquest aniversari l’Esbart Olot ja va recuperar el Ball Pla i va crear tres coreografies noves per el Ball del Xai Be.

L’espectacle ‘Vint’ ha estat la setena rèplica del Sismògraf i ha tingut una durada de 90 minuts. L’esbart Olot ha intentat encabir-hi les coreografies més destacades per l’entitat olotina durant aquests 20 anys de llegat.

L’Esbart Olot no només ha ballat peces populars catalanes sinó que ho ha fet en un format més enfocat cap a l’espectacle, sempre però amb la filosofia de mantenir la cultura catalana viva.
Notícies relacionades:
– El ball del Xai Be s’ha ampliat amb tres noves coreografies en la seva desena edició
– L’Esbart Olot presenta ‘Dual’, un nou espectacle que combina la tradició amb la modernitat
– L’Esbart Olot recuperarà el Ball Pla per les Festes del Tura en el seu format popular original